Flyttemand københavn


Søger du en billig, professionel og serviceminded flyttemand københavn, der tager sig af stort set alle slags flytninger og transporter i indland og udland. Hos Danmarks Flyttemand ApS leverer altid den bedste service til alle vores kunder. Det vigtigste i vores flytteforretning er at vores kunder er tilfredse og glade for den service vi yder.

For os er gennemskuelighed vigtigt. Derfor har vi lavet en prisberegner, hvor du kan se, hvad det vil koste at få flyttet en enkelt genstand eller et samlet indbo. Priserne på et samlet indbo er vejledende, så du, allerede inden du kontakter os, har en idé om, hvad din flytning vil koste. Ønsker du et konkret tilbud, kommer vi ud og ser indboet og tager en snak om dine ønsker, så flytningen lever op til dine krav.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger afhængigt af forskellige parametre, herunder mængden af indbo, om du selv pakker ned, om du hjælper til eller overlader arbejdet til os, samt afstanden, som indboet skal flyttes. Som udgangspunkt bliver det billigere for dig, jo mere du selv hjælper til. I de fleste tilfælde sender vi en bil med to flyttemænd ud, men i nogle tilfælde, hvor inventaret er pakket og klart, og hvor I er flere til at hjælpe til, kan vi nøjes med at sende en enkelt. Andre gange sender vi flere biler og mænd afsted, hvis der er tale om store mængder indbo eller lange distancer. 

Vi finder dog altid den løsning, der passer dig bedst, derfor kan du også komme i direkte kontakt med en af vores flyttekoordinatorer, som giver dig et tilbud og hjælper dig hele vejen igennem flytteprocessen. For at komme i direkte kontakt med os, kan du benytte vores kontakt-side hvor du finder alt information.

Er du på udkig efter en flyttemand i København med stor erfaring, og som altid leverer en service der er helt i top, så er Danmarks Flyttemand ApS det eneste rigtige valg. Hos os får du altid professionelle flyttemænd som er smilende, pålidelige.