Privat- og erhvervsflytning

Privat- og erhvervsflytning

Hos Danmarks Flyttemand ynder vi at sige, at vi flytter alt og kan alt.

Vi har mange flyttebiler og endnu flere flyttemænd tilknyttet, hvilket betyder, at vi kan være behjælpelige med flytninger af enhver størrelse. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige, hvis vi får behov for flere eller større flyttebiler, eller hvis der er tale om flytning ud af landet.

Privatflytning
Er du privat og skal flytte fra lejlighed til hus, vil vi formentlig anbefale en enkelt bil med én eller to flyttemænd afhængigt af indboets størrelse. Du kan beregne prisen på flytningen med det samme ved at benytte vores prisberegner.

Få lageropbevaret dit indbo
Hvis der går en uge eller en måned imellem, at du fraflytter din gamle bolig og overtager din nye bolig, kan vi også være behjælpelige med lageropbevaring. Vi afhenter dit indbo fra din gamle adresse, kører det til vores lagerhal og opbevarer det dér i den ønskede periode, hvorefter vi igen pakker det og fragter det til din nye adresse. Det bliver ikke nemmere.

Erhvervsflytning
Er der tale om erhvervsflytninger, har vi biler i flere størrelser og sender naturligvis det antal mænd, der skal til, for at flytningen går så hurtigt og nemt som muligt. Der er forskel på, om der er tale om et lille kontor, eller om der er tale om en stor lagerbygning.
For at få den korrekte pris på større flytninger, bør du kontakte os og fortælle nærmere omkring flytningens omfang. Du kan dog starte med at bruge vores prisberegner som en rettesnor for, hvad din flytning vil koste.