Forsikring


Vælger du Danmarks Flyttemand ApS til din flytning, er dine ting selvfølgelig vores ansvar og dækket af vores forsikring.

Vi passer godt på dine ting, og vores dygtige flyttemænd er meget påpasselige, når de transporterer dine ting til og fra flyttebilen, og når den pakkes. En sjælden gang i mellem sker der dog det, der ikke må ske: at en ting bliver ridset eller skadet. Er det vores flyttemænd, der bærer ansvaret for skaden, får du naturligvis erstatning.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du selv har stået for at nedpakke dine ejendele skal de være pakket forsvarligt ind, førend eventuelle ridser eller skader kan påhvile os som flyttefirma, det samme gælder hvis du beder os om at nedpakke din egendele, SKAL de nødvendige midler være til rådighed (bobleplast, nedpakningspapir, flyttekasser mm.) – Denne regel gælder desuden hos alle øvrige flyttefirmaer.

Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan kategoriseres som værende forsvarligt indpakket:

  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo (som f.eks. tobak, spiritus, porno, narkotika, mv.), og at vægten på godset ikke overstiger vognens forskrifter.
  • Danmarks Flyttemand forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer af f.eks. færgetakster, overvægtsbøder, broafgifter, valutakurser eller såfremt §4, stk. 1 ikke overholdes.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekten.
  • Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes senest 48 timer efter endt flytning.

Se i øvrigt vores alm. betingelser her.